Airco

Alles voor de airco van uw auto

Wilt u de airco van uw auto laten bijvullen? Of is het weer tijd voor een aircocheck? Voor alle klusjes en controles over uw airco is Autobedrijf Univer uw professionele partner. We zorgen ervoor dat uw auto in de zomer lekker koel is en dat de ramen in de winter niet beslaan. Merkt u dat uw aircosysteem niet naar behoren functioneert? Of wilt u dat we deze een onderhoudsbeurt geven? Maak een afspraak met de specialisten van Autobedrijf Univer als u uw airco wilt laten bijvullen.

Gun uw auto die aircocheck

Het is een warme dag en u stapt in de auto. Deze is warm, dus de airco gaat aan. Tot u erachter komt dat uw airco het niet doet en u vervolgens moet rijden in een veel te warme auto. Dit kunt u natuurlijk voorkomen! Door het uitvoeren van een aircocheck voorkomt u onverwachte complicaties. De aircocheck wordt uitgevoerd door ons technische team. Ze zullen uw aircosysteem controleren op verschillende punten. Het systeem wordt volledig doorgenomen, er wordt gekeken of de airco toe is aan een reiniging, de verdamper wordt schoongemaakt en de condensor wordt nagekeken op beschadigingen.

Wanneer is het tijd voor onderhoud aan de airco?

Bovenstaande aircocheck kunt u het beste twee keer per jaar laten uitvoeren. Zo bent u optimaal verzekerd van frisse lucht in uw auto. Immers, een frisse bestuurder is een alerte bestuurder! Alerte bestuurders maken minder ongelukken. Zo voorkomt u schade, zowel aan uzelf als uw auto. Daarnaast voorkomt een goed werkende airco een hoog brandstofverbruik. Door een afspraak met ons te maken bent u dus stukken voordeliger uit! Indien nodig, kunnen we uw airco voor u bijvullen. We hebben het juiste koelmiddel voor elk melk en type auto. Kortom, laat ons de airco voor u bijvullen en u bent verzekerd van een fris vervoermiddel! Laat ons uw de airco van uw auto bijvullen Als u wilt dat we uw airco bijvullen, dan kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken. Met vragen mag u bellen naar 0538512222 of stuur een mail naar [email protected].

Maak een afspraak!

Contact

Autobedrijf Univer
Textielstraat 10
7483PB HAAKSBERGEN
Tel: 0538512222
E-mail: [email protected]
9,6
70 beoordelingen
Aanbeveling: 99%