APK

Hoog tijd voor de APK? Kom langs bij Autobedrijf Univer!

Heeft u post ontvangen van de RDW omdat het weer tijd is voor een APK? Erg belangrijk dat u deze herinnering niet negeert en er binnen 2 maanden iets mee doet. Het zou namelijk erg jammer zijn als u niet meer met uw auto de weg op mag. Maar weet u niet bij welke garage u het beste langs kunt gaan voor een APK? Als u in de Haaksbergen of omgeving woont, moet u eens langskomen bij Autobedrijf Univer. Onze monteurs kunnen u overal mee helpen.

We doen een APK op allerlei soorten voertuigen!

Twijfelt u of u wel met uw voertuig bij onze garage terecht kunt? Autobedrijf Univer is een universele autobedrijf en heeft kennis in alle soorten merken. Ook wat betreft onderhoud weten we wat we doen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u met een groot of bijzonder voertuig bij ons langskomt. Autobedrijf Univer is er voor iedere weggebruiker.

Na de APK nog behoefte aan ander onderhoud? Kom gauw langs!

Is er na onze keuring op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie nog behoefte aan ander onderhoud? Of moet er iets gerepareerd worden? Ook dit kunnen onze monteurs voor u regelen. Heeft uw auto een nieuwe distributieriem nodig of is het weer tijd voor winterbanden. Of moet de airco van uw auto worden gecontroleerd? Ook met al deze reparaties kunnen wij u van dienst zijn. Al uw voertuigen worden bij ons professioneel en objectief nagekeken tijdens de APK en vervolgens zo goed mogelijk opgeknapt door onze monteurs.

Maak een afspraak voor een APK, we helpen u graag!

Dus woont u in Haaksbergen of omstreken? Maak dan gauw een afspraak telefonisch of per e-mail en laat ons uw voertuig grondig nakijken. Heeft u nog wat vragen? Bel ons op 0538512222 of stuur een e-mail naar [email protected]. Autobedrijf Univer is er voor de APK en het onderhoud van verschillende voertuigen!

Maak een afspraak!

Contact

Autobedrijf Univer
Textielstraat 10
7483PB HAAKSBERGEN
Tel: 0538512222
E-mail: [email protected]
9,6
70 beoordelingen
Aanbeveling: 99%