Onderhoud

Bezoek ons voor grondig onderhoud aan uw auto

Elke auto heeft onderhoud nodig. Anders staat u vroeg of laat met pech langs de weg. De bekende kleine onderhoudsbeurt of die benodigde grote beurt is vaak voldoende en is eventueel te combineren met de APK. Wanneer de auto echter ouder wordt, zal er af en toe ook een reparatie nodig zijn door slijtage van bepaalde onderdelen. Laat u deze werkzaamheden verrichten door de vakmensen van Autobedrijf Univer!

Wanneer is een onderhoudsbeurt nodig?

Uw auto grondig laten onderhouden is geen overbodige luxe. Zo weet u namelijk zeker dat u veilig en verantwoord de weg op kunt blijven gaan. Ook verkleint u het risico op problemen of ongevallen. En u bent stukken voordeliger uit, omdat een grote reparatie stukken meer kost dan alleen maar een onderhoudsbeurt. Wat er ook gebeurt, u kunt bij ons terecht. Denk aan een lekke band, een versleten distributieriem, een lege airco, een kapotte uitlaat, een sterretje in uw glas of dat knipperende lampje. Kortom, voor elk soort onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Als tijdens het onderhoud blijkt dat iets gerepareerd moet worden

Tijdens een onderhoudsbeurt kan ontdekt worden dat er sprake is van een onverwacht defect aan uw auto. Voordat wij overgaan op reparatie word u altijd gebeld met een passende offerte en de juiste advies over de reparatie. Pas als u akkoord geeft, gaan we voor u aan de slag. Wees gerust, we kiezen altijd voor een betaalbare, duurzame oplossing. Voor een prettig bedrag helpen we u weer zeer lange tijd veilig en verantwoord de weg op. Zo weet u altijd vooraf wat we voor u kunnen betekenen en tegen welk bedrag. U kunt werkelijk voor elk probleem bij ons terecht. Of het nou de remmen, uitlaat, banden, ruitenwissers, wielremcilinder, raammechaniek, druksensor of brandstofpomp betreft. Tijdens langdurig onderhoud bieden we u uiteraard een gratis leenfiets of een leenauto aan.

Maak een afspraak!

Contact

Autobedrijf Univer
Textielstraat 10
7483PB HAAKSBERGEN
Tel: 0538512222
E-mail: [email protected]
9,6
70 beoordelingen
Aanbeveling: 99%